HTC One M7
Fillimi Etiketat HTC One M7

Etiketa: HTC One M7

Të dy HTC One (M7) dhe One (M8) do të marrin...

Një lajm i mirë për të gjithë ata që posedojnë një nga smartphone-at e fundit të HTC-së, është se do të marrin versionin e fundit...