HTC One X+
Fillimi Etiketat HTC One X+

Etiketa: HTC One X+

HTC Desire ende një nga pajisjet më të popullarizuar të HTC-së

Sipas një raporti të publikuar nga specialistet për pajisje mobile “51degrees.mobi”, smartphone-i HTC Desire që dikur ishte smartphone i parë Android që ka arritur...

Shfaqet HTC One X +

Seria e Smartphone-ve HTC One është vlerësuar gjerësisht nga përdoruesit dhe nga portalet e njohura që bëjnë vlerësimin e produkteve në Teknologji, por nuk...