Huawei TE30
Fillimi Etiketat Huawei TE30

Etiketa: Huawei TE30

Huawei në CeBIT pritet të prezantoj sistemin HD për video-konferenca

 Huawei në panairin CeBIT do të prezantoj sistemin HD për video-konferenca, Huawei TE30. Huawei TE30 është një sistem më kamerë, mikrofon dhe kodek (codec) të...