IBM
Fillimi Etiketat IBM

Etiketa: IBM

Apple dhe IBM me bashkëpunim të ndërsjellët

Kompanitë Apple dhe IBM kanë njoftuar për partneritetin e tyre të parë për bashkëpunim të ndërsjellët, të dy kompanitë do të punojnë së bashku...

Loja e famshme Tetris sot ka mbushur 30 vjet

Sot 30 vjet më parë loja e famshme Tetris ishte lansuar nga shkencëtari rus Alexey Pajitnov, versioni i parë i lojës ishte zhvilluar në...

IBM më laboratorë të ri në disa vende të botës

Kompania IBM ka njoftuar të premten se ka në plan të investojnë rreth 100 milionë $ për të ndërtuar 8 laboratorë të rinj në...

Lenovo në proces të blerjes së biznesit “IBM Server x86”

Lenovo ka njoftuar se është në proces të blerjes së biznesit IBM Server x86, në një marrëveshje e cila mban vlerën 2.3 miliardë $....

Kompjuterët e ardhshëm do të shohin, dëgjojnë dhe prekin

Nëse pohimet e gjigantit të kompjuterëve IBM dalin të sakta, atëherë kompjuterët (PC-të) e së ardhmes do të jenë gjithnjë e më shumë të...

20 vite nga paraqitja e Smartphone-it të parë

Viti 2007 ishte viti kur iPhone bëri një kthese të madhe në boten e smartphone-ve. Që nga viti 2007 e deri më sot, zhvillimi...