Ice Cream Sandwich
Fillimi Etiketat Ice Cream Sandwich

Etiketa: Ice Cream Sandwich

Jelly Bean bëhet versioni më i shfrytëzuar në Android

Jelly Bean është bërë versioni më i shfrytëzuar nga të gjitha versionet Android. Versionet Android 4.1 dhe 4.2 që zakonisht referohen si "Jelly Bean,"...