iCloud
Fillimi Etiketat ICloud

Etiketa: iCloud

iCloud.com zëvendëson Google Maps me Apple Maps

Dy vjet më parë, Apple kishte vendosur të heq aplikacionin Google Maps si opsion i parazgjedhur për harta në pajisjet iOS, në vend të...

A është thyer Apple iCloud nga hakerët holandez?

Një ekip holandez i hakerëve që e quajnë veten "Doulci" pretendojnë të jenë grupi i parë ndonjëherë që thyejnë sistemin Apple iCloud. Sipas një raporti...

iCloud, iMessage dhe iTunes Store me probleme?

Apple iCloud ka probleme dhe nuk është në funksion që disa orë për rreth 3 milionë përdorues ka raportuar CNET. Në uebfaqen e Apple-it...

Shërbimi Apple iCloud jashtë funksionit

Shërbimi Apple iCloud dhe iTunes Store janë jashtë funksionit. Gjëndja e sistemeve të Apple-it nëpërmes uebfaqes konfirmon se disa përdorues mund të kenë probleme...

iTunes 11 në dispozicion

Me në fund Apple ka lëshuar përditësimin iTunes 11 dhe tani është në dispozicion për përdoruesit e OS X dhe Windows-it. Përditësimi për OS...