IDC
Fillimi Etiketat IDC

Etiketa: IDC

Apple dhe Google dominojnë në tregun botëror të smartphone-ve

Nëse ndonjëherë keni menduar se pse zhvilluesit e aplikacioneve gjithmonë si tendencë fillimisht kanë zhvillimin e aplikacioneve për iOS ose Android, apo ndoshta të dyja,...

Ja si do të duket tregu i smartphone-ve në vitin 2018?

Një raport i ri nga International Data Corporation (IDC) ka shpjeguar se si përfitimet e smartphone-ve mund të bijën gjatë katër viteve të ardhshme,...

Samsung lider në shitjen e telefonave mobil

Kompania më e madhe e hulumtimeve për teknologji IDC ka arritur ti publikoj shifrat e saj për tregun e telefonave mobil për këtë gjysmë...