iF product design award 2014
Fillimi Etiketat IF product design award 2014

Etiketa: iF product design award 2014

LG G Flex shpallet telefoni më dizajnin më të mirë në...

Pa dyshim që LG është njëri ndër konkurrentet më serioz të Samsung dhe Apple, kjo kompani është duke ecur me hapa të mëdha drejt...