iFixit
Fillimi Etiketat IFixit

Etiketa: iFixit

Sa është vështirë të riparohet HTC One M9

HTC One M9 është smartphone-i Android i fundit i kompanisë HTC, i cili vjen me një dizajn të ngjashëm me atë paraprak HTC One...

Smartphone-t më të lehtë dhe më të vështirë për tu riparuar

iFixit, kompani kjo që rregullisht sjell informata harduerike për gati shumicën e pajisjeve mobile ka publikuar një listë që tregon se cilët smartphone janë...

iFixit nxjerr raportin e tabletëve të riparueshëm

Dikujt mund ti interesoj për pajisjen që e blenë, a është e riparueshme nesë ndodh ndonjë prishje harduerike? Për ketë arsye, iFixit ka autoritet të studioj pajisjet...