Innovation Center Kosova
Fillimi Etiketat Innovation Center Kosova

Etiketa: Innovation Center Kosova

Platformë online për prodhuesit dhe dizajnerët nga Kosova

Një prej projekteve më të fundit të kompanisë norvegjeze Athene Project Management, përkatësisht degës së saj në Kosovë, Athene Kosovo është Balkanspring.com. Ky dyqan...