Innovation Centre Kosovo
Fillimi Etiketat Innovation Centre Kosovo

Etiketa: Innovation Centre Kosovo

A ke ide biznesi? Apliko në ICK!

Thirrja e shtatë për aplikim me ide biznesi për në inkubatorin e ICK-së është lansuar sot më 15 janar 2014 dhe do të qendroj...

Aktivitete inovative në javën e ndërmarrësisë

Innovation Centre Kosovo (ICK) gjatë javës globale të ndërmarrësisë (Global Entrepreneurship Week 2013) ka përgatitur 23 aktivitete të organizuara bashkërisht me partnerët e saj, kurse fundjava...

Business Tuesday #11 – Android vs iOS vs Windows Phone

"Business Tuesday" i njëmbëdhjetë me radhë, organizuar nga Innovation Centre Kosovo (ICK) do të fokusohet në një diskutim mbi temën “Android vs iOS vs...

ICK pranohet anëtare e asociuar në EBN

Innovation Centre Kosovo (ICK), 9 muaj pas hapjes solemne është pranuar si anëtare e asociuar në European Business Network (EBN). EBN është themeluar më 1984 si...

Xiiik i Kosovës, në mesin e 15 më të mirëve në...

Ekipi XIIIK i përbërë nga Leart Zogiani dhe Bardh Lohaj ka zënë vendin e dytë në raundin e parë të garës “Global Startup Battle”...