Instagram
Fillimi Etiketat Instagram

Etiketa: Instagram

S’ka Instagram për Blackberry 10

Mjerisht, nëse keni pritur të keni aplikacionin Instagram në platformat tjera përveç iOS dhe Android, siç ishte spekuluar dhe nuk ndodhi për platformën Windows...

5 milionë video në Instagram për 24 orët e para

Instagram pjesë e Facebook-ut ka nisur me sukses shërbimin e saj me video dhe duket sikur shumë përdorues të paktën e kanë provuar një...

Facebook sjell video në Instagram

Në një ngjarje të djeshme, Facebook ka njoftuar për shërbimin video për Instagram, e cila është për të bërë video dhe për të ndarë...

Facebook nesër me shërbimin për video në Instagram

Raportet e sotshme thonë së rrjeti social Facebook do të filloj nesër një shërbim të ri. Ata janë duke u përgatitur fillimin e një funksioni të ri video inçizues për...

Aplikacioni Instagram për Windows Phone

Aplikacioni Instagram ka munguar për platformën Windows Phone. Tani, sipas disa burimeve nga WPDang që raportojnë për publikun kinez thuhet se Instagram ka gjasa...

Kamera koncept “Polaroid Instagram” së shpejti në prodhim

Ndoshta ju ka rënë para sysh ta shihni fotot e kamerës koncept të Instagram-it që është paraqitur nëpër internet vitit të kaluar, dizajni i pajisjes...

Instagram arrin 100 milionë përdorues aktivë në muaj

Bashkë-themeluesi i Instagram-it Kevin Systrom ka deklaruar në një blogpost së aplikacioni i tyre tani ka arritur 100 milionë përdorues aktivë në muaj. Ai ka...

Instagram arrin 90 milion shfrytëzues aktivë në muaj

Instagram për herë të parë ka nxjerr disa shifra mbi përdoruesit aktivë mujor të saj. Sipas kompanisë, përdoruesit e tyre aktivë mujor qëndrojnë në 90...

Instagram tejkalon Twitter

Instagram që tani më është në pronësi të Facebook-ut, është në fazë të rritjes dhe zhvillimit më të madh. Sipas hulumtimit të fundit nga...

Google blen shërbimin për foto-editim Snapseed

Google mbërrtheu shërbimin e foto-editimit dixhital Snapseed si pjesë e përpjekjeve të tij për të konkuruar kundër rrjetit social Facebook në internet. Snapseed është...

Shihni Botën Me Instagram Syze

Jeta është e bukur, por edhe më e bukur me filtër thotë Markus Gerke A është Instagrami vetëm një platformë unike e bërjes dhe shpërndarjes...