Internet Explorer 10
Fillimi Etiketat Internet Explorer 10

Etiketa: Internet Explorer 10

Në dispozicion Internet Explorer 10 për Windows 7

Me kënaqësi ju njoftojmë së kompania Microsoft ka lansuar sot versionin final të shfletuesit Internet Explorer 10 për Windows 7. Internet Explorer 10 i ri...

IE 10 Preview në dispozicion për shkarkim

Kompania Microsoft ka mbajtur premtimin e saj dhe tanimë ka lëshuar versionin “Preview” të shfletuesit Internet Explorer 10 për Windows 7. Version i Internet Explorer...

Nesër, Internet Explorer 10 preview për Windows 7

Një version i ri më pamje paraprake (preview), Internet Explorer 10 për Windows 7 do të jetë në dispozicion nga nesër, sipas LiveSide një...