Internet Explorer
Fillimi Etiketat Internet Explorer

Etiketa: Internet Explorer

Microsoft pritet të pensionojë brendin e moçëm Internet Explorer

Emri Internet Explorer është sinonim i shfletuesit ueb që është ofruar për përdoruesit e sistemin operativ të Microsoft-it, në Windows. Si shfletues i këtij...

BE-ja dënon kompaninë Microsoft me 561 milion €

Kompania Microsoft është dënuar me 561 milion € gjobë nga rregullatorët e Bashkimit Evropian, pasi që nuk ju ka përmbajtur premtimit te saj për...

Në dispozicion Internet Explorer 10 për Windows 7

Me kënaqësi ju njoftojmë së kompania Microsoft ka lansuar sot versionin final të shfletuesit Internet Explorer 10 për Windows 7. Internet Explorer 10 i ri...

Microsoft i bën marketing Internet Explorer-it

Reklama tjetër nga Microsoft synon të nxisë publikun qe të provojnë Internet Explorer-in e ri 10. Sipas raporteve të Netmarketshare është parë një rënie...

Mbroni fëmijët tuaj nga Interneti!

Interneti është një medium i lirë dhe pa cenzurë, për këtë arsye është i pasigurt për fëmijët. Të jesh prind në epoken digjitale është...

Internet Explorer në Xbox 360 më Kinect Kontroll

Internet Explorer vjen në Xbox 360 më Kinect kontroll. Sipas burimeve The VERGE, Microsoft është duke testuar një version të modifikuar të Internet Explorer...