Internet.org
Fillimi Etiketat Internet.org

Etiketa: Internet.org

Mbi 100 shtete do të përfitojnë Internetin falas nga Facebook

Projekti Internet.org  i cili është prezantuar në vitin 2013 si një projekt humanitar i kompanisë Facebook me të cilin Facebook mendon të ofron Internetin...

Facebook ngjitet në qiell me rrjetin Wi-Fi

Internet.org fisnikërisht po përpiqet për të sjellë qasjen në internet për dy të tretat e planetit që ende nuk kanë qasje. Jo nëpërmes Router-ve...

Internet për të gjithë

Pronari i kompanisë facebook dhe njëri ndër njerëzit më të pasur në botë Mark Zuckerberg ka mbledhur shefat e kompanive më të mëdha të...