iOS 10 Beta 2
Fillimi Etiketat IOS 10 Beta 2

Etiketa: iOS 10 Beta 2

Lëshohet iOS 10 Beta 2 për iPhone, iPad dhe iPod touch

Dy ditë pas lëshimit të versionit beta për zhvilluesit, Apple tani ka lëshuar versionin iOS 10 beta 2 për të gjithë përdoruesit publik. Nëse dëshironi të...