iOS 6
Fillimi Etiketat IOS 6

Etiketa: iOS 6

iOS 6.1 Beta, gati për zhvilluesit

Apple ka lëshuar versionin e parë të ri të sistemit të saj operativ mobil qe është iOS 6.1 beta vetëm për zhvilluesit (developers). iOS 6.1 beta...

Apple licencon orën zvicerane në iOS 6

Ndonëse nga njëherë edhe mos marrëveshjet dhe akuzat mund të sjellin dobi dhe rezultate pozitive. Në një nga artikujt më të hershëm nga ameble,...

USB/Rrymë kabllo për iPhone 5

Kjo nuk është hera e parë që Apple ka bërë një veprim të tillë dhe pa dyshim nuk do të jetë e fundit, por...

Porosi për iPhone 5 nga Google

Me siguri keni ndëgjuar për problemet që Apple ka me harta ne iOS6 (iPad, iPhone). Çka i nevrikos më së shumti fansat e Apple-it...

Apple akuzohet për kopjim të dizajnit të orës zvicerane!

Çudirat në teknologji nuk kanë të ndalur! Kohërave të fundit kompanitë gjigante të teknologjisë akuzojnë njëra tjetrën me pretendime të marrjes së patentave, kopjimit...