iOS 9
Fillimi Etiketat IOS 9

Etiketa: iOS 9

75 % të pajisjeve iOS tani përdorin versionin iOS 9

Kompania Apple ka publikuar disa detaje në lidhje me adoptimit e sistemit operativ në pajisjet e tyre, si dhe ka paraqitur një tabelë të...

iOS 9 do të përqendrohet në performancë më të shpejtë

Tipari kryesor i versionit të ri të sistemit operativ nga Apple, iOS 9, nuk të jenë aplikacionet apo ndonjë shërbim i ri, por do...