iPad 4 128 GB
Fillimi Etiketat IPad 4 128 GB

Etiketa: iPad 4 128 GB

Apple njofton për çmimet iPad 4 128 GB

E plotësuar (16:07) - Siç është paralajmëruar javën e kaluar, Apple ka mbajtur premtimin e vërtet të tyre dhe nga tani Ju mund të bëni...