iPad 5
Fillimi Etiketat IPad 5

Etiketa: iPad 5

Drejtpërdrejt: Apple iPad 5

Ngjarja për iPad 5, iPad mini 2, Apple TV dhe MacBook Pro nga Apple do të shfaqet drejtpërdrejt sot për ata që dëshirojnë të shohin...

Ngjarja për iPad të ri nga Apple është caktuar me 22...

Apple siç edhe pritej ka lëshuar ftesë për një ngjarje më 22 Tetor. Kompania ka shumë gjasa të prezantoj iPad të ri, duke përfshirë...

Apple do të mbajë një konferencë shtypi me datën 22 Tetor

Sipas disa burimeve të AllThingsD, Apple është përgatitur dhe është gati të mbajë një konferencë shtypi me datën 22 Tetor, por natyra e ngjarjes...

Apple iPad 5 dhe iPad Mini vijnë në Mars

Apple tani ka futur në plan përditësimin e serisë së iPad-ve, sipas një analisti të industrisë i cili flet për lançimin e modeleve të...

iPad 5 nga Apple në Mars 2013

Në Apple thuhet se do të nisë një version i ri iPad në mars 2013. Nëse këto thashetheme janë të vërteta, atëherë ky do...