iPad
Fillimi Etiketat IPad

Etiketa: iPad

Apple iPad 5 të lansohet në Shtator

Apple pritet të lansoj versionin e platformës iOS 7 diku në muajin Shtator, edhe gjithashtu jemi duke pritur për të parë smartphone-in e përfolur...

Loja Colin McRae Rally mbërrin në pajisjet iOS

Codemasters sot ka lansuar lojën e tyre Colin McRae Rally për Apple iPhone dhe iPad, duke ju mundësuar përdoruesve të përjetojnë lojën e ri-imagjinuar 2001 në...

Angry Birds falas për iOS (iPhone, iPad)

Rovio për herë të parë ka lëshuar lojën pa pagesë për platformën iOS, dhe si duket ketë e ka bërë për të arritur një...

Kindle Fire HD i barabartë me iPad?

Amazon Kindle Fire HD ofron një ekran i cili është i barabartë me ekranin e iPad, duke potencuar dhe çmimin se është më i...

Lansohet versioni iOS 6.1 për iPhone, iPad dhe iPod Touch

Pas disa muajsh të lansimit testues (Beta) të iOS 6.1, Apple tani ka lansuar versionin e plotë, për të gjithë ata që përdorin iPhone,...

Apple për prodhimin e iPad-ve, me 128GB

Nga Marsi i këtij viti sipas një raporti të fundit, Apple pritet të zbulojë një iPad të ri dhe një tjetër version Mini, kjo i...

iPotty synon të argëtojë fëmijët e vegjël gjatë tualetit

Ndoshta një tabletë do të hiqte nervozen tuaj për fëmijën, që të qëndroj në oturak më gjatë. Ëshë shfaqur një produkt i ri për prindërit...

iPad Mini më 23 Tetor

Apple si duket do të organizojë një ngjarje me 23 Tetor, në të cilën pritet të paraqes tabletin iPad më të vogël, i cili...

Porosi për iPhone 5 nga Google

Me siguri keni ndëgjuar për problemet që Apple ka me harta ne iOS6 (iPad, iPhone). Çka i nevrikos më së shumti fansat e Apple-it...

Samsung investon 4 miliard dollar për të prodhuar çipa për iPhone...

Kompania Samsung ka njoftuar se është duke investuar 4 miliard dollar në fabrikën e saj ne Austin/Texas te Amerikës, në mënyrë që të zgjerojë...