iPhone 4S
Fillimi Etiketat IPhone 4S

Etiketa: iPhone 4S

Krahasim: Kualiteti i fotografisë në iPhone

Në këtë artikull është bërë krahasimi i fotografive të nxjerra nga aparatet e të gjithë versioneve të iPhone-it prej kur versioni i parë i...

Vodafone paralajmëron përdoruesit iPhone 4S të mos pranojnë përditësimin iOS 6.1

Vodafone nëpërmjet një emalit ka paralajmëruar klientët e iPhone 4S se ata nuk duhet pranuar përditësimin e sistemit operativ iOS 6.1 në smartphone-t e...

A me ble iPhone 5?

Duke u nisur nga fakti se iPhone ka shumë fansa dhe shumë përdorues në Kosovë, ku një pjesë e madhe e tyre ndoshta nuk kanë...

iPhone 4S tri herë më shumë energji rrezatuese sesa Galaxy S3

Kompania e quajtur Tawkon krijoi një aplikacion me diagram informues për telefona të ndryshëm i cili tregon se sa trupi juaj absorbon sasi të...