iPhone 5
Fillimi Etiketat IPhone 5

Etiketa: iPhone 5

Samsung përdoruesit e iPhone-it i quan “përqafues të mureve”

Samsung është kthyer me traditën e vjetër të saj, në përpjekje për të rritur shitjet e saj të smartphone-it të ri Galaxy S5. Kompania ka...

Apple nis programin për zëvendësimin e butonit të ndezjes së iPhone...

Apple ka marrë nismën për të zëvendësuar butonin e ndezjes së pajisjeve iPhone 5 të cilët kanë problem me këtë buton. Nëse iPhone 5...

Apple pritet të prezantoj pajisje të reja me 10 Shtator

Sipas një raporti nga AllThingsD kompania Apple pritet të prezantoj smartphone-in e saj të ardhshëm, saktësisht pas një muaj. Burimet flasin se kjo ngjarje pritet...

Nokia reklamë kundër Apple

Samsung është e njohur për reklamat e tyre kundrejt produkteve të kompanisë Apple mirëpo kësaj radhe edhe Nokia ka vendosur të luaj të njëjtin...

Fotot e reja të iPhone 5S zbulojnë brendësinë e tij

Pak orë më parë kanë filluar të qarkullojnë fotot e para të brendësisë dhe pjesës së pasme të iPhone 5S. Këto fotografi janë zbuluar...

Krahasim: Kualiteti i fotografisë në iPhone

Në këtë artikull është bërë krahasimi i fotografive të nxjerra nga aparatet e të gjithë versioneve të iPhone-it prej kur versioni i parë i...

iPhone 5S i ardhshëm mund të jetë i ngjashëm me iPhone...

Kompania Apple ditën e djeshme ka njoftuar për rezultatet e fundit financiare të tyre, dhe sipas rezultateve duket se kanë shitur më shumë iPhone...

Video Shpaketim: iPhone 5 nga IPKO me pakon EXTRA 12

Se çfarë vjen brenda pako kontratës EXTRA 12 nga IPKO shikoni videon! Në Kosovë shumë dyqane shesin iPhone 5 dhe në shumë raste nuk jemi të...

Samsung Galaxy S4 vs iPhone 5

Pasi që tani më është e njohur për të gjithë ekzistenca e një konkurrence të madhe në mes dy gjigantëve Samsung dhe Apple ,...

Muaji i lansimit për iPhone 5S do të jetë Gusht

Më herët kemi raportuar së lansimi i iPhone 5S do të jetë në muajin Qershor, por tani sipas një raporti të fundit nga iMore, data e lansimit...

Top 5-shja, HTC One, BlackBerry Z10, Nokia Lumia 920, iPhone 5,...

Vet titulli tregon të gjitha, që ka të bëj me Top 5-shen e smartphone-ve, Android, iOS, BlackBerry dhe Windows Phone të fundit dhe më të suksesshëm...

BlackBerry Z10 vs iPhone 5

Disa ditë më parë, është zyrtarizuar smarthone i ri nga BlackBerry Z10, dhe e kemi krahasuar atë me Samsung Galaxy S3. Duke e nisur nga...