iPhone 5C
Fillimi Etiketat IPhone 5C

Etiketa: iPhone 5C

Shitjet e iPhone 5C mund të ndërpriten vitin e ardhshëm

Asnjë kompani nuk është në gjendje ta mbaj ndonjë model të caktuar për shumë kohë dhe si duket edhe Apple do të futet në këtë...

Video Shpaketim: Apple iPhone 5C

Siç kemi njoftuar disa ditë më parë, Apple ka filluar me shitjen e dy modeleve të reja, iPhone 5S dhe iPhone 5C dhe duke...

Prezantohen iPhone 5S dhe iPhone 5C

Disa orë më parë keni pasur mundësit të përcjellin ngjarjen drejtpërsëdrejti nga Apple me ç’ rast janë prezantuar edhe zyrtarisht modelet e reja iPhone...

Drejtpërdrejt: Në pritje të produkteve të reja të Apple

Sot është 10 Shtatori, një ditë madhështore për adhuruesit e produkteve të Apple-it. Dita kur e gjithë bota e teknologjisë është e orientuar në...

Zyrtare: Ngjarja për iPhone 5S dhe 5C me 10 Shtator

Apple zyrtarisht u ka dërguar ftesë mediave për një ngjarje që ka caktuar të mbahet më 10 Shtator, ku aty priten të prezantohen smartphone-t...

Apple pritet të prezantoj pajisje të reja me 10 Shtator

Sipas një raporti nga AllThingsD kompania Apple pritet të prezantoj smartphone-in e saj të ardhshëm, saktësisht pas një muaj. Burimet flasin se kjo ngjarje pritet...

A është kjo gjenerata e re e iPhone-it?

Deri në këtë fundjavë, askush nuk e dinte se si do të quhet Apple iPhone i ri përfolur i cili thuhet të jetë një...