Iphone5
Fillimi Etiketat Iphone5

Etiketa: Iphone5

iPhone 5, iPad 4 dhe mini iPad në tregun Kinez nga...

Apple ka bërë të ditur se produktet e fundit iPhone 5, iPad 4 dhe mini iPad do të futen në tregun e Kinës në dhjetor....

Edhe një problem me iPhone 5

Shumë konsumator të Apple të cilët kanë blerë iPhone 5, tani më kanë shfaqur edhe një ankesë tjetër.  Është fjala për kamerën digjitale me...

USB/Rrymë kabllo për iPhone 5

Kjo nuk është hera e parë që Apple ka bërë një veprim të tillë dhe pa dyshim nuk do të jetë e fundit, por...