IPKO & Apple
Fillimi Etiketat IPKO & Apple

Etiketa: IPKO & Apple

IPKO bëhet partner zyrtar dhe ekskluziv i kompanisë Apple Inc.

LAJM I JASHTËZAKONSHËM NGA IPKO: IPKO është bërë partner zyrtar dhe ekskluziv i kompanisë Apple. Marrëveshja e re mes IPKO-së dhe Apple do të thotë që...