ITTF
Fillimi Etiketat ITTF

Etiketa: ITTF

Përshtypjet nga panairi ITTF

Sot u hap Panairi i Teknologjisë Informative dhe sipas vizitës dhe pikëpamjes tonë në ketë Panair është pritur më shumë, që në hyrje të...

Sot fillon edicioni i 8-të i ITTF në Prishtinë

Sot 3 Tetor, hapet zyrtarisht Panairi i 8-të në ambientet e Pallatit të Rinisë në Prishtinë. Panairi i Teknologjisë Informative, Telekomunikacionit, Elektronikës dhe Grafikës...