iTunes 11
Fillimi Etiketat ITunes 11

Etiketa: iTunes 11

iTunes 11 në dispozicion

Me në fund Apple ka lëshuar përditësimin iTunes 11 dhe tani është në dispozicion për përdoruesit e OS X dhe Windows-it. Përditësimi për OS...