iWatch
Fillimi Etiketat IWatch

Etiketa: iWatch

Apple, ngjarjen e saj për iPhone 6 pritet ta shfaq drejtpërdrejt

"Live video from our special event will be right here. And so will a whole lot more, ka shkruar Apple në ueb-faqen e saj, duke...

Ngjarja për Apple iPhone 6 do të mbahen më 9 Shtator

Apple ka caktuar një ngjarje më 9 Shtator, ka gjasa të jetë për iPhone-in e tyre të ri, dhe ndoshta edhe për orën e...

Apple kërkon bashkëpunëtorë për iWatch

Kemi parë disa kompani që u janë futur tregut të orëve të mençura (smartwatch), si Samsung, Pebble, Sony, LG, Motorola. Por deri me tani...

Apple është duke testuar orën iWatch 1.5’’

Gjiganti Apple me gjasë është duke testuar fleksibilitetin e ekranit me teknologjinë OLED (organic light-emitting diode) i cili do të implementohet në produktin e...

Apple në kërkim të kategorive të reja

Udhëheqësi ekzekutiv i kompanisë Apple, Tim Cook në një konferencë shtypi për investitorët ka konfirmuar se kompania është duke kërkuar për kategori të reja...