Kickstarter
Fillimi Etiketat Kickstarter

Etiketa: Kickstarter

Air Button shton butona ekstra në smartphone

Butona fizikë nëpër smartphone zakonisht janë butonat për zë, për ndezje si dhe butonin për të kaluar në faqen kryesore (home). Megjithatë në qoftë se dëshironi të keni...

Orë dore smart nga Kickstarter

Kickstarter është duke lëvizur ne rrugën e teknologjisë smart, dhe sot shënon fillimin e një hapi tjetër me orët Martian, e cila me këtë...