KitKat
Fillimi Etiketat KitKat

Etiketa: KitKat

Google mund të lansoj versionin Android 4.4 KitKat më datë 14...

AusDroid raporton se një burim i tyre ka informuar ata se versioni i iri i Android-it KitKat do të lansohet më datë 14 Tetor...

“Android KitKat” është koduar versioni i ardhshëm i Android 4.4

Përveç Honeycomb, Gingerbread, Eclair, Ice Cream Sandwich dhe i fundit Jelly Bean që janë parë selinë e Google-it, tani kompania ka ngritur një statujë...