KosICT
Fillimi Etiketat KosICT

Etiketa: KosICT

KosICT vjen për herë të tretë me moton “Ne nuk përcaktojmë...

Konferenca më e madhe rajonale e Teknologjisë së Informacionit dhe të Komunikimit, nën organizimin e STIKK dhe ICK, sjell sërish risi me trendët më...