KTV
Fillimi Etiketat KTV

Etiketa: KTV

Si t’i rendisni kanalet tek platformat Kujtesa dhe IPKO?

Pas ndryshimit të numrit të kanalit KTV në platformat IPKO dhe Kujtesa, disa herë na u është bërë pyetja se si ka mundësi të bëhet...

Zyrtare: KTV nuk tërhiqet nga rrjeti kabllor

Para pak minutash KTV zytraisht njofton opinion se nuk do të tërhiqet nga rrjeti kabllor. Drejtoresha e grupit Koha, nëpërmjet një komunikate në lajmet e...

KTV me vetëdeshirë tërhiqet nga sistemi kabllovik

IPKO dhe Kujtesa i janë përgjigjur negativisht kërkesës së grupit medial Koha që t'i paguajnë nga 10 mijë euro në muaj për programet e...