Kuriozitete
Fillimi Etiketat Kuriozitete

Etiketa: Kuriozitete

iPhone 5: 4G LTE kundrejt 3G – Testimi i Shpejtësisë

Të nderuar vizitor të Ameble, në këtë video mund të shihni një krahasim të shpejtësisë së internetit në Iphone 5.  Në krahasim është testuar...

Motorola DROID X i mbijeton zjarrit

Në kohën kur Apple dhe Samsung mundohen të analizojnë arsyet se pse pajisjet e tyre po marrin flakë. Dikush u kujtua të provoj diçka...