Lacie
Fillimi Etiketat Lacie

Etiketa: Lacie

Lansohet Lacie Porsche Design USB Key

LaCie dhe Porsche Design kanë prezantuar flash drive-in e ri USB 3.0, të quajtur LaCie Porsche Design USB Key, e cila sipas Lacie nga...