Lady Gaga
Fillimi Etiketat Lady Gaga

Etiketa: Lady Gaga

Lady Gaga, edhe një rekord

Twitter përgaditet të festoj përdoruesin e parë që do të arrijë 30 milion përcjellës (followers). Përdoruesi është kush tjeter përveq se këngtares ekstravagante dhe...