Network
Fillimi Etiketat Network

Etiketa: Network

Cili vend e ka internetin më të shpejtë në mobil? Gjeje...

Cili vend e ka shpejtësinë më të madhe për transmetimin e të dhënave ne Smartphone? Me smartphones duke arritur të katër qoshet e botës, pyetja më...

Virusi Heartbleed ka prekur edhe Router-at

Edhe më shumë dhimbje, Heartbleed ka prekur gjithashtu edhe Router-at. Kompanitë e mëdha Cisco Systems dhe Juniper Networks kanë njoftuar së virusi Heartbleed është...

FBI mund t’i qaset kamerës së kompjuterit tuaj, pa e ditur...

A keni dëgjuar për atë se FBI është në gjendje të aktivizoj kamerën e kompjuterit tuaj pa e ditur ju? Kjo nuk është shaka,...

Speedtest 3.0 tani në dispozicion për Android

Kompania Ookla ka lëshuar versionin e fundit të tyre të aplikacionit për matjen e shpejtësisë së rrjetit për platformën Android, Speedtest 3.0, e cila...

MyNet Wi-Fi Range Extender nga Western Digital

Nëse jetoni në një banesë, shtëpi apo punoni në një zyrë ku Wi-Fi rrjeti nuk e mbulon tërë hapësirën atëherë Western Digital do t'ju...