LCD
Fillimi Etiketat LCD

Etiketa: LCD

Kontrollori për PlayStation 4 të ketë ekran me prekje?

Se fundmi kemi dëgjuar shumë lajme dhe thashetheme rreth Sony PlayStation 4. Mirëpo të thënat e fundit janë rreth kontrollorit të PlayStation 4. Sipas burimeve...