Leap Motion
Fillimi Etiketat Leap Motion

Etiketa: Leap Motion

Leap Motion tani është integruar me Google Earth Pro 7.1

Leap Motion ka njoftuar se sistemi i tyre për kontrollimin e lëvizjeve tani është integruar me Google Earth, dhe u mundëson përdoruesve për të lundruar...

Leap Motion, kontrolleri i ri i cili bën që Kinect të...

Leat (foto: Leap Motion) Së pari Nintendo Wii, pastaj PlayStation Move, dhe kur arriti Kinect menduat që ishte i përsosur. Të paktën kështu ishte deri...