Leica
Fillimi Etiketat Leica

Etiketa: Leica

Huawei e Leica bashkohen për fotografi të smartphone-ve

Në të kaluarën kemi parë se si disa kompani të mëdha të teknologjisë së lartë si Bang dhe Olufsen kishin arritur të integrojnë teknologjitë e...