Lenovo Golden Warrior S8
Fillimi Etiketat Lenovo Golden Warrior S8

Etiketa: Lenovo Golden Warrior S8

Rrjedhin pamjet e para të smartphone-it nga Lenovo Golden Warrior S8

Detajet si dhe disa foto janë paraqitur nga smartphone-i i ri nga Lenovo  Golden Warrior S8 i cili paraprakisht do të lansohet vetëm në...