Lenovo IdeaPad B6000
Fillimi Etiketat Lenovo IdeaPad B6000

Etiketa: Lenovo IdeaPad B6000

Në Gjermani filloi shitja e tabletëve të e ri nga Lenovo

Modelet e reja të tabletëve nga Lenovo, IdeaPad B6000 dhe B8000 janë publikuar në faqet e internetit në Gjermani, duke siguruar informacionet e përgjithshme...