LG G Flex
Fillimi Etiketat LG G Flex

Etiketa: LG G Flex

Posterat e LG-së konfirmojnë lansimin e LG G Flex 2 në...

Thashethemet e fundit premtonin se gjenerata e dytë e smartphone-it G Flex do të vij këtë javë në ngjarjen CES, ku tani posterat e vendosur nga...

LG G Flex shpallet telefoni më dizajnin më të mirë në...

Pa dyshim që LG është njëri ndër konkurrentet më serioz të Samsung dhe Apple, kjo kompani është duke ecur me hapa të mëdha drejt...

LG G Flex është vërtet i lakueshëm

Rëndësia kryesore e smartphone-ve të lakueshëm (fleksibil) është se ata duhet të jenë vërtet të lakueshëm dhe më të fortë se sa smartphone-et me...

Zyrtarizohet smartphone-i i lakuar LG G Flex

Samsung dhe LG ishin të dyja ato që kishin deklaruar se do të lansojnë smartphone me ekrane të lakuara. Samsung ka lansuar një të...