LG G Watch R
Fillimi Etiketat LG G Watch R

Etiketa: LG G Watch R

Video shpaketim: LG G Watch R

Orët e mençura (Smartwatches) sot thjesht po bëhen pajisje që medoemos na duhet t'i kemi në jetën tonë të përditshme, dhe LG është njëra...

LG G Watch R lansohet globalisht më 14 Tetor

Kompania LG është duke u përgatitur për të lanusar orën e mençur javën e ardhshme, saktësisht të martën më 14 Tetor në Korenë e...