LG G2
Fillimi Etiketat LG G2

Etiketa: LG G2

Vlerësim: LG G2

Ka qenë një kohë e gjatë që kur kemi parë një telefon të mençur (smartphone) të kualitetit të lartë të prodhuar nga LG. Kjo...

Krahasim: Samsung Galaxy S5 vs LG G2 vs Sony Xperia Z2

Dje gjatë ditës kemi parë gjersa kompani të mëdha si Samsung, Sony, LG, ZTE, etj kanë prezantuar produktet dhe të arriturat e tyre në teknologji...

Video shpaketim: LG G2

Nëse ju kujtohet LG G2 është prezantuar vitin e kaluar në muajin Gusht. Është një model i smartphone-it nga LG që vjen me platformën...

Prezantohet video promocionale e LG G2

Pak orë më parë kompania LG ka publikuar edhe një video tjetër të LG G2 permes së cilës LG përpiqet që ti bëj promovim...

Drejtpërdrejt: LG publikon smartphone-in G2

Vetëm edhe 1 orë na ndan nga eventi promovues i LG-së në të cilin pritet të publikohet smartphone-i më i ri LG, G2. Sipas disa...

LG Optimus G2 me dizajn ndryshe nga të tjerët

LG po përgatitet të prezantoj smartphone-in e përfolur Optimus G2 në një ngjarje të veçantë në qytetin e New York-ut nga fillim të muajit...

LG paralajmëron G2-në me një video reklamë

LG po përgatitet për një ngjarje në qytetin e New York-ut më 7 Gusht dhe për ketë ngjarje ajo ka publikuar një video paralajmëruese...