LG Nexus 5
Fillimi Etiketat LG Nexus 5

Etiketa: LG Nexus 5

Nexus 5 dhe Android 4.4 shfaqen në një video

Mjaft gjëra janë përfolur rreth pasardhësit të LG Nexus 4, duke filluar nga specifikat harduerike të tij, ndryshimet në sistemin operativ, madje akoma nuk...