LG Wireless
Fillimi Etiketat LG Wireless

Etiketa: LG Wireless

LG prezanton mbushësin pa tela me të vogël në botë

Të kthehemi në kohën e me hershme kur kompanitë e mëdha si Nokia dhe Samsung bënin përpjekje për të prodhuar telefonat më të vogël...