Linaro
Fillimi Etiketat Linaro

Etiketa: Linaro

Android 4.0.x ICS, 100% më i shpejtë me Linaro

Disa programer të Linux-it vendosën të hyjnë më thellë në përmirësimin e kodit të Androidit 4.0.x ICS dhe shfaqën një version të ri të ashtuquajtur...