Linksys
Fillimi Etiketat Linksys

Etiketa: Linksys

Kompania Belkin blen Linksys nga Cisco

Kompania private Belkin ka njoftuar se ka arritur një marrëveshje me Cisco-n për të blerë biznesin e tyre Linksys (Home Networking Business), duke përfshirë këtu...

Cisco ka në plan të shes sektorin e Linksys-it

Cisco është duke u përgatitur për shitjen e pjesës së router-ave Wireless Linksys, sipas Bloomberg. Gjigandi i teknologjisë si duket ka kontraktuar kompaninë Barclays për...

Cisco ju përgjigjet ankesave për Cisco Connect Cloud

Shërbimi “Cisco Connect Cloud”, ka shkaktuar mjaft probleme dhe zhurmë, pasi qe ka lëshuar një automatik update për firmware të Router-ve. Poseduesit e Router-ve specifik...