Logo
Fillimi Etiketat Logo

Etiketa: Logo

ZTE prezanton logon e saj të re

ZTE ka prezantuar logon e re të ri-dizajnuar, si pjesë e strategjisë së saj për biznesin. Logo e re vjen në përputhje me filozofinë e re...

Cyanogen Inc. me logo të re

Të kesh një logo të veçantë është shumë e rëndësishme për një kompani, dhe Cyanogen Inc. duket se e ka kuptuar këtë gjë. Kompania...

Logo e re e Google-it shfaqet në Chrome Beta për Android

Si duket është që të gjithë të bëjnë ndryshime në logot e tyre. Vetëm disa ditë pasi që Yahoo ndryshoj logon e tyre, tani...

Yahoo me logo të re

Pas një procesi një mujor në përzgjedhjen e logos, Yahoo sot ka bërë përzgjedhjen e logos së re. Logo e ridizajnuar e Yahoo-së është...

Yahoo paralajmëron ri-dizajnimin e logos së saj

Kompania Yahoo ka njoftuar se së shpejti do të prezantoj logon e saj të re. Ata në vend që të tregojnë menjëherë, kanë thënë...

Motorola me logo të re

Vitin e kaluar kompania Google kishte blerë kompaninë Motorola, që tani i ka dizajnuar logo të reja të cilat ju mund ti shihni në fotot e...

Ipko, Vala dhe Z-Mobile Logot në iPhone

Si të keni logot e operatorëve në iPhone-in tuaj është shpjeguar nga kolegët tanë nga iPhone-shq. Këto logo mund ti merrni duke ndjekur hapat si...

Microsoft me logo te re, pas 25 vjetëve

Kanë qenë 25 vjet që kur ne kemi publikuar logon e Microsoft-it dhe tani është koha e përkryer për një ndryshim, sot ne zbulojmë...